Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het passion


Eld som rinner
längs med benen
Jag särar dom
att värma dej

Om du vågar
och ej skyr
elden som kan
bränna dej

Flammande
som hetsigt vårbål
sträcker sej
mot solnedgång

Drar jag dej
Så tätt intill mej
Glöden värmer
natten lång

När gryningsljuset
sen så sakta
sprider svalka
till vår kropp

Finnes bara
hög av aska
som vinden sakta
blåser bort





Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-30 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark passion...så ska livet erfaras
2011-12-20

  M M Mannheim VIP
Måste vara underbart för den som du "särar" för. Visst är det skönt med passion!
2011-12-02

  HelenaW
Precis som det ska vara! Hett och eldigt..
2011-12-01

    ej medlem längre
Het text att bli varm av...sensuell och lockande.
2011-11-30

    ej medlem längre
Vackert brinnande !
2011-11-30

    lory
underbart--i love it...
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya