Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket man vill, räcker kanske ändå aldrig till.


ställ ditt blivande längst med och
låt drömmen vara nära
varsamt steg för steg
ska jag vandra med dig kära

som en vakande tiger ska
jag följa
för att äta hoten
som livet må dölja

men

vissa får du spisa på egen hand
även tigrar sover

ibland.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-30 20:21



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka ord att ta till sig
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP