Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat skriker ut smärtan

Känslan i magen
kanske stämmer
Hjärtat skriker ut
smärtan jag bär

Förvrider mig i
mina minnen
Önskar att det
är en mardröm

Det som sker just
i detta ögonblick
Har jag väntat på
men jag vill inte

Du är på väg bort
från mig, igen
Det enda jag kan
göra är att se på






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-02 20:51



Bookmark and Share


  Spacyhead
Vackert, naket - lämnar ingen (åtminstone inte mig) oberörd.
2011-12-04

  Maiah VIP
Vilket är det smärtsammaste ögonblicket... när han går eller när han är utom synhåll?
Du har skrivit en stark text...brr...den känns i hela kroppen
2011-12-04

    Ken Cassel
Bra Emme!
:)

Kramar!
2011-12-04

  Celticgirl
lätt, enkelt speglat svåra känslor
2011-12-04

    ej medlem längre
Älska tt be!
2011-12-04

  ia VIP
du fångar in
en känsla som är
svår att beskriva

smärtsamt
2011-12-03

    Niklas H
Grym!
2011-12-02

  karenina VIP
stark, berörande, kommer nära och gör ont
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP