Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din beröring

Försöker sova bort
min långa längtan

Längtan efter dig
och din beröring

Beröring som gör
det lättare att andas

Andas in din doft
och känna harmoni

Harmoni och lycka
som fyller mitt liv




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-13 12:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2024-05-17

  Åsa Henriksson VIP
Så fort man vaknar finns personen där, i hela kroppen, i alla sinnen. En intensiv längtan som är både ljuv och smärtsam.
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP