Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

Ser mot horisonten där
solen nyss gick ner

Har alltid undrat vad som
gömmer sig där bakom

Hand i hand går vi i sanden
vågorna slår mot våra ben

Vi har gått här så många gånger
men jag kan aldrig få nog

Sida vid sida njuter vi av livet
och varandras sällskap




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-10 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP