Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske..


Min sista dikt

I alla år har jag sagt att
jag alltid finns här

När du är redo kommer
jag utan tvivel säga ja

Har väntat i en evighet
saknat och gråtit floder

Under tiden har jag
byggt upp något eget

Om du står utanför min
dörr imorgon och är redo

Är inte längre säker på
att det är det jag vill

En del av mig kommer
alltid tillhöra dig

Men det här har jag lovat mig
blir min sista dikt om dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-05-09 15:32



Bookmark and Share


  Eugen VIP
fram till du skriver den allra sista... ;-)
2024-05-21

  christian hüls VIP
en fin spänningsbåge byggs upp i titeln
och förlöses i sista raden

att leva i en framtid
som aldrig blir ett nu

eller hellre leva i nuet
som möjliggör framtid
2024-05-13

  Kungskobran VIP
Man skall aldrig säga aldrig
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP