Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristallsjukan?


Stormigt hav

Försöker resa mig upp
men rummet snurrar

Faller åt höger medan
illamåendet kommer

Lägger mig ner igen
sakta stannar rummet

Hela dagen känns som
ett stormigt öppet hav

Idag har nog en del
kristaller fallet på plats

Fortfarande lite vingligt
men mår mycket bättre




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-12 19:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen symtomen.
2024-05-13

  AlexRG8
Epleys manöver, jo man tackar
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP