Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte...

Höstlöften viskas
höstväxeln diskas
pengar ges ut på höstfilten min.
Amaryllisen vattnas
dagen helt plötsligt mattas
somnar för fort i kvällsstunden in!
Livet ute går in, lättsinnet också
lampan tänds då i decemberdag grå!
Läslampans sken
blir för höstskald den goda fen
som lyser och värmer under nattinén!

Fåtöljen den väljs
där man bäst dväljs
där sagor förtäljs
och dikter med egen
driv av bara farten täljs...
Man tar sig en dram till dinner
och lånekatten gott spinner
och jag ser, ej mer idag jag hinner
men vem vet om inte en ny dag
mig i morgon också här återfinner...

Annars är det den andra sidan, som vinner!


















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-03 14:56



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fin text, men jag hoppas att inte andra sidan vinner.
2011-12-03

  lodjuret/seglare VIP
läser och läser
i sinnet här jäser
2011-12-03

    ADI Nehlin
fin..tyckte om
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt