Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken, som bara flödar...

En vän av bästa slag
har jag i Dig, var jag än är
jag efter Dig tittar, det kvittar
vem av oss som ser först, det viktigaste
av allt det är att vi varandra ofta hittar!

Du tar tag i mig av kärlek
jag är inte alls vek
gillar all lek
men inte svek!

Du tar tag i mig i handen
Du är ju den, som vägen kan den
och på det är ju Du en grand en
och ger allt för vänskapsbanden!

En vän av soligaste slag
har just jag i Dig
och våra skratt blir duett
och det går väl inte en enda dag
utan att jag har bett
att för 50 år sen minst skulle jag Dig sett...

Men inte skall väl jag klaga, livet har ju
gett mig det bästa: Dig!















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 12:27



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker hyllning..en sån vän behöver alla
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt