Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En öm smekning

En öm smekning,
tiden stannar

Fullmånen lyser
in i vårt rum

Imorgon måste vi
skiljas åt igen

Kanske för alltid

Men just nu, inatt
är vi ett vi

Bara med dig är
jag så här lycklig

I detta ögonblick
då tiden står still




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-04 15:24



Bookmark and Share


  Cahaya
Usch... får en klump i halsen och hjärtat slutar slå ett par slag. Du beskriver just min tillvaro så exakt här... Känner med dig... Känner med oss...
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP