Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforismer nå´n, som passar...

Att inte ha en princip är också en princip!

Att inte ta beslut är ju ett beslut!

Tänk att man kan uppfatta samma sak så olika!

Man behöver inte ha mycket pengar för att ha ett rikt liv!

Mod kan inte köpas det måste man skaffa sig själv!

Och tålamod det får man lära sig om och om igen!

Ett vänligt ord och ens lycka är gjord!

Se inte tid som gående utan mera som kommande!

Och släng över det bästa du har till mig: Dig!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 16:22



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Jag "slänger" min uppskattning av dina ord tillbaka till dig.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt