Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetens eko

Tomheten slår i takt
med mina hjärtslag

Ekot efter de stilla
slagen stannar kvar

Att inte få se, att inte
höra, aldrig mer röra

Gör att tomheten
finns precis överallt

Under huden, i hjärtat,
i varje andetag

Fyller mina dagar för
att inte behöva känna

Men när natten kommer
är tröttheten bortblåst

Och tomheten lockar
fram tårarna, igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-04 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark!
2011-12-05

    ej medlem längre
Stark!
2011-12-05

  M M Mannheim VIP
En tomhet som vi nog alla känner ibland och ekot!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP