Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berusar mig

Ett glas rött i min hand,
påfyllt för andra gången

Du sitter mitt emot mig,
det är du som berusar

Som får min hud att glöda
varje gång våra blickar möts

Tackar nej till ett glas till,
vill känna rätt berusning

Min hand i din, en kyss i
pannan i väntan på taxin

Bakom stängda dörrar
visar du mig att du älskar

Du berusar mig..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-04 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fintstämt !
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP