Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som gör "det"?

Ada ifrån staden Mest i Väst
sa:- Att det är ruter i Kal är bäst!
-Va, sa Beda, nu
jag trodde nog att du
tog honom för att hans klöver var flest...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-05 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt