Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du; ni, vet vem - vilka - du är.


Det som alltid skapas

Honungsdroppe, det här är tidrum.
Kvar, vacker.
Somnade vaknade långsamt fort.
Andades och tog ett djupt bloss.

Flöt iväg,

drömmar rinner som smält guld överallt

dök.


Ett flög över och gav, dog några gånger och lever.
Behövde någon; tunnlar transporterar kärleksögon som mjukt leder tillbaka.


vattendroppar porlar strålar kärlek eteriska band aldrig kapas alltid skapas

glödande prasslar vingslag harmoniserande skapandes evigt fyllda disharmonier

Allstädes svävandes på regnbågsliknande strömmar, titan som vandrar denna jord.




Fri vers av Phantasos
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-07 20:25



Bookmark and Share


  objekt3
http://www.youtube.com/watch?v=tQ5VaBgXzuM&feature=autoplay&list=LLCikf_IvkFSlEGRDC3whvEw&lf=plpp_video&playnext=1

2011-12-08

  objekt3
don´t exhale. Söt. sockermetaforer. Är det bara så? ;)
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos