Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psst

Utsträckta dagar växande växter
morgonsolen ser växter växa


vad jag-du behagar

strimmat ljus och betongglas
knottrig fasad pyrande extas

psykomotorisk effekt incentiv
(finner) frihet

var det ett stort steg att rita ett öga på en kropp vars svans ser ut som en treögd av-tre-olika och ben, med vassa taggiga tänder och ett förargat ögonbryn?

Helt öppet i fickan keep still rollin'
drömde fortfarande halvt om halvt
visste in om jag svarat eller inte
reefs under water
borta i min egen värld
det kan jag förstå

säg nåt mer




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos