Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Det har gått ett år sedan
vi tog ett sista farväl

På något konstigt sätt lär
man sig att leva med det

Det har inte varit lätt på
något sätt, saknar dig

Inte en dag passerar utan
att jag tänker på dig

Du är en ängel nu, slipper
all värk, allt lidande

L min vän, jag kan inte
förklara tomheten

Eller hur månnga gånger
jag varit på väg att ringa

Kan inte radera ditt nummer,
vill inte göra det heller

Ville bara säga att jag inte
på något sätt glömt dig

Du finns alltid med mig i
hjärtat, jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-07 07:36



Bookmark and Share


  Cahaya
Tomt och sorgset blir det. Känner så väl igen mig med att inte vilja radera bort telefonnr... Känner din saknad, men också att du gått vidare. Man gör ju det. Fast det känns som om världen aldrig kommer att börja rotera igen, så gör den det. På något märkligt, omärkligt sätt...
2011-12-07

  Minkki VIP
tidlöst skriver du om första året... kram!
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP