Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invaggad i en dröm

Invaggad i en dröm där
tårarna och saknaden
är ett minne blott

Där värmen finns och
gräset alltid är grönt
är jag i detta nu

Skuggorna är borta ur
mitt ansikte liksom
alla mina tvivel

Lugnet innfinner sig
och jag njuter av
att må så bra

Vaknar till en ny dag
och förstår att jag
är invaggad

I en sanning och att
drömmen är ett
minne blott




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-07 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den kommer åter !
2011-12-07

  Max Poisé VIP
Ljuset faller på oss alla!
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP