Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du klädde av mig..

Du såg igenom mig som
om jag vore naken

Förstod mig som ingen
annan gjort förut

Du klädde av mig med
blicken och log

Har aldrig kännt sådan
lycka som där och då

Samtidigt som det sårbara
speglades inom mig

Du gav mig trygghet med
dina mjuka händer

Kände mig älskad i din
varma nakna famn

Nu står jag ensam kvar,
påklädd och otrygg...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-09 22:38



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Där ser du! Se dikten om att vara tjock!
2011-12-21

    ej medlem längre
Sensuell saga !
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP