Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade han fött det barnet

jag fråga honom om han trodde att han
hade fött det barnet

barnet som steg upp ur en vattenvirvel
var stark nog att motstå kraften som
drog det nedåt, mot underjorden

det barnet måste haft en vuxen man styrka

Han svarade att män inte föder barn

de föder endast

Gudar

Jag svarade honom att
mäns tro är en bedragare

så ginge de under av skam
om de genomskådade sig själv




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 22:18



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Förmodligen! En vacker bild av barnet. i det svaga bor den sanna styrkan.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP