Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddade öar

lätt i luft svävar vita tallrikar
öar isolerade för fred
i hjärnelektroniken

jag ber min drömda ledare
att leda min väg dit
där ingenting kan störa min vila

i min kokong, vilande på vita skyddade öar
högt ovanför trädgränsen

där det grå bruset stängs ute, dit den okända
kampen om världsherraväldet inte förmår nå


i drömmen framträder

ett vitt sjukhus




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-12 22:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'ett vitt sjukhus'. Som att krypa in i livmodern igen, där ingenting stör eller skrämmer.
2011-12-13

  Måna N. Berger
Att hitta dessa vita, lugna öar, en dröm att önska och be om. Jag kunde ana deras närvaro när jag läste texten, den var läkande!
2011-12-13

  stenen/ Yv Ericsson
men oj. den här texten berörde mig. kära pingel. känns som att flyga runt i ett flygande tefat
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP