Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är jag en astronaut?


kent

varför?
varför inte?
varför då?

därför att dina ögon är blå nog
därför att ligga och dra sig
ibland verkligen är så bra som du säger

därför att vi sett samma band
samtidigt
två gånger
utan att veta om det




Fri vers av Kobbe
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kobbe