Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årets julklapp

Jag ska ha ljusen tända och ta vara på er.
Alla sekunder, alla kramar, leenden och det
som man bara tar förgivet ska jag slå in i
guldpapper paket.

Jag ska ta vara på er i mitt röda,

Det är ju ändå det som är det vackra med denna julen,
Ni hos mig.


Kram mamma




Fri vers av Yrre VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-13 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskvärd moderlighet
sann
2011-12-25

  ULJO
DET ÄR KÄRLEK DET.
2011-12-15

  Max Poisé VIP
Äkta - är ett bra ord som beskriver din text!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP