Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att väckas själv

jag ska vänta tills stormarna
vaknar
att väckas till själ och själv

eller kanske tills de mojnat
stillnat och spelat ut sin roll

bortom stränderna
mellan ekrarna på min cykel
efter istidens inbrott

och mörkret

letar jag efter tålamod
och försoning




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-13 22:48



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Klassisk skönhet!
2011-12-14

  Börje Larsson
bra!
2011-12-14

    Hemelius Hord
Ville gärna skriva en kommentar men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag vill i alla fall uttrycka min uppskattning över den här!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP