Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnbrist

Jag. Du. Han. Hon. Du. Jag.
söker smärtans knutpunkt
gåtan mellan revben och lungor

ingen somnar längre
sömn är en bristvara

endast den harmoniska, skuldfria
människan kan förvänta sig frid

att dö i frid
att sova i frid

och sjunga ljuvliga psalmer till
ära
för den det vederbör

men jag ramlade ju bara ner
för trappan
den var brant och hal som marmor¨¨
mina fotsteg ljöd lågt, följde diskret

de överställdas väg

således lyder budskapet
man må icka förhäva sig





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-14 00:04



Bookmark and Share


  Börje Larsson
man kan sova som flykt också.....
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP