Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emme 24 Göteborg, Frida 22 Belgien, Sebastian 19 Umeå åså Obba crille och Ludde hemma.


Alla sex samman



Hemma är ni ungar
en hel bunt att se sig mätt på
skor och jackor fulla hallen
skratt från era bruna och gröna ögon

dessa skratt som sång och
springet i trappan och glas överallt.

prat i munnar och så jag

lyrisk i ett hörn
Och bara sparar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-16 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Då e de extraharrlitt att leva :)
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP