Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet funnet

orden har begravt sig
inuti dammlagren bland
yrseln och stilleståndet, de grå

mellanhavandena

block av trä, damer med hundar
och herrar med vodkaflaskor

skyndande åldringar med rollatorer
med funktionshinder är de

utan fuktioner,

stilla seglar hissen ut över vattendragen
de stilla och de vilt forsande floderna

Misissippi eller Suseån
it's a river, floating river
in the wilderness

orden vilar, eller är de avskrädda

skräder jag orden är jag inte längre

mänscha

Ty Nu. Har dom uppfunnit slutet.
Så är det.(Amen)




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-17 01:09



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
uppfunnit slutet
Du är så bra.
så det finns inte ord för det
2011-12-17

  Catharina Edin VIP
jäklar Ingela, det här var bra!
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP