Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1, 2, 3...

En sjuk man ifrån Carambole
sa till doktorn: -Mitt hjärta inget tål!
-Här känns rök, röker du?
-Javisst, sa mannen men nu
röker jag bara ett och det är ål!

********************************

Kal ifrån sta´n vid hav i väst
ska mönstra sa till doktor med en gest:
-Mina nerver fått fel drill
om nå´n ropar hoppar jag till...
-Då passar fallskärmstruppen herrn ju bäst...

***************************************

I en slaktarbutik uti Hagas
det över en medtagen hund klagas
kund sa det är den ej
jovisst sa ägar´n så tycks det mej
och visade plakat med text " Hund får ej medtagas."







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-20 19:16



Bookmark and Share


  limerick
Snygga klurigheter
i långan rad
för dig Ewa
helt självklara
som korvaspad!

God Jul på dig!
2011-12-21

    ADI Nehlin
fyndigt som vanligt...tyckte mycket om
2011-12-20

  thyra
Skrattar gott! :)
2011-12-20

  Eva Langrath VIP
Tack för kvällens fniss.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt