Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min bönekammare i natten blev detta levandegjort för mig som aldrig förr av en alldeles bestämd orsak just nu som bara Gud vet. Tillägnas först och främst mig sjäv men förhoppningsvis till flera Guds barn och lärjungar till Jesus Kristus.


Bort med kryckorna!


Tag blott ett steg i taget. Guds vilja kommer att uppenbaras för oss på vandringen genom livet. Vi kommer aldrig att upphöra att vara tacksamma för denna tid, då vi - trots att vi ej ägde någon mänsklig trygghet - dock var fyllda av frid och förtröstan. Det är under en sådan tid vi verkligen lär att förtrösta på Gud.

"Om än min fader och min moder övergiva mig, skall Herren upptaga mig". Detta är att bokstavligen vara helt beroende av Gud.

Först när mänskligt stöd eller materiell hjälp av något slag tas ifrån oss kan Guds kraft börja verka. Gud kan inte lära en människa att gå, som förlitar sig på sina kryckor. Bort med kryckorna, så skall Guds kraft ge oss en sådan styrka, att vi i sanning skall gå framåt mot seger. Försök aldrig att begränsa Guds makt, ty för den finns inga gränser.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-21 02:22



Bookmark and Share


    Amicus
Bra skriftat - ett litet senapskorn räcker långt;)
2011-12-29

  mare VIP
Underbara ord !!
2011-12-22

  anits VIP
Mycket starkt skrivet
2011-12-21

    ej medlem längre
Starka ord
2011-12-21

  Eva Helene VIP
Stark är din tro!
2011-12-21

  Ninananonia VIP
Starkvackra ord.. :)
2011-12-21

  Kalle.O
Amen!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP