Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon finns i närheten, hon krossar sina barn som hämnd för makens död


tanka till en förvriden kvinna

en kvinna hatar

mannen i hennes liv svek

dog ifrån henne

hur bär hon sin tunga sorg
vänds i vrede mot sonen




Bunden vers (Tanka) av Ingela Svenson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-22 01:50



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vreden över sveket/sorgen drabbar dubbelt sonen som även han (kanske) har sin sorg att bära. Ibland behöver människor hjälp att bearbeta och reda ut sina känslor inför den orättvisa döden. Den här kvinnan behöver hjälp. Innan en hel familj är i behov av det.
2011-12-25

    ej medlem längre
Så fel det kan bli och så hemskt för den utsatte sonen.
2011-12-22

  Tillbringaren VIP
Tänkvärd. Bra.
2011-12-22

  HelenaW
Usch! Gud va hemskt! Hoppas att någon kan få henne att inse att hon förstör sitt barn!
2011-12-22

  stenen/ Yv Ericsson
ojoj. inte bra. me

men du är bra.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP