Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul Poeter!


God Jul
hoppas ni får kul

har ni varit snälla i år
kanske ni många paket får

men om ni har varit elak och lat
får ni nöja er med god mat

men som goda poeter ni är
tror jag tomten har er kär




Fri vers av Tosca
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-23 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca