Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten i original skriven av skotske poeten Robert Burns Så här uti Juletider utmanar jag Patrik L Parsival, Glasblåsarblå, Lyckeli , Kyrius och Josanilla att portretera en död Poet.


Old lang syne

Utöver dimmorna genom vart kvarter
finns hopp och önskan om något mycket mer
än brödskankor och svedda knogar
och magra ungars ben
en tro om en framtid
så mjuk och väldigt len

ej ingen vill se
två armar som tog sats
och ville segla över räcke
utan livsbarlast

som döljde var tanke och lät förtvivlan gro
har vi inte alla nångon gång känt lugnet uti dimmors bro.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-23 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar älskar old lang!
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP