Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägg axel mot kind

Och solen vilsamt ljusfållar
mörkrets tvångtagna

som ett och ett i snöfall

eller droppvis i dimma

så att du och jag skulle förnimma


färgestraden dit norrsken

markmålat

som om jaget viljat




brinna.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2011-12-25 22:14



Bookmark and Share


  ULJO
Finstämd och vacker poesi
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP