Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

Man kan förlika sig med döden
om man känner den
om man älskar med stort sinne

man kan gråta, man kan låta gråten hela
man kan försona sig med att livet är ändligt

och älska sin nästa

om man känner sig själv
vågar man ro båten över




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-26 22:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Känns som att denna är skriven för mig, och med mig hela mänskligheten.
2011-12-27

  stenen/ Yv Ericsson
kloka ord sitter som smäcken.
du är bra!
2011-12-26

  Maiah VIP
så sant
2011-12-26

  thyra
Klokord här! Fint!
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP