Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anakreon skrev texten "Färglåda", jag läste och kommenterade som följer. Min kommentar kommer sig av att jag tycker om texten jag kommenterat, även om min kommentar kan verka vara opartisk.


Kritik på en text (872)







En underbar text har något att berätta,
är skenbart enkelt skriven, bär på en
läsbarhet, en tänkvärthet, har sitt
speciella språk, skriven så envar kan
tycka sig förstå. Utan onödiga
superlativer eller krusiduller.
En underbar text letar sig in i hjärtetrakten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2013-03-10 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP