Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möter min rädsla

Försöker stå still mitt i den
storm som härjar runt om
mig och inne i mitt hjärta

Står en bit upp på stranden
men känner vattenstänk mot
mina kalla och bleka kinder

Det är mörkt, ser bara det
vita skummet som bildas på
de höga vågorna en bit ut

Blundar och försöker ta mig
till en tryggare plats där du
och värmen gör mig lycklig

En bit bort knäcks ett träd
och när jag tittar igen möter
jag rädslan som hittat mig

Det där varma trygga är på
väg bort från mig, hjärtat är
kallt olyckligt utan dig, igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-30 22:14



Bookmark and Share


  aol
så känslorna du kriver känns i mitt bröst
2012-01-15

  M M Mannheim VIP
Bra Emme!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP