Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Så kommer overklighetskänslorna tillbaka

tillbaka till känslan
som alltid förut
skuggade mig

instängd
men ändå utestängd
från kroppen
från världen

...verkligheten
blir overklighet...

ser genom glaset
ovanför mig
som immat igen
på nytt

skarpa linjer
suddas ut...

ångest
som inte utlöser sig
andningssvårigheter
som tar tag

obehag
fyller tomrummet

känslor
av overklighet...

Overklighetskänslor.




Fri vers av T.R.
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-30 20:51



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Hemsk känsla som du beskriver så att man känner den själv....
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

T.R.