Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År.



Var jag lade elden ditin
ur jord brann den

bredvidfumlad, förlorad
som askan ur

men jag var brunnen, brunnen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välsmakad
ordfägnan
i bitterljuv
ton
2012-01-03

  ULJO
Kort och gott, underbar i sin skapelse.
2011-12-31

  Casbah* VIP
den är fantastiskt fin denna text..i sin lilla korta dräkt
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP