Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Jag och Varför.



Det är fler än man tror som
ser hur själva innerstrofen
kan ha en galen ton men

dina har på något sätt fastnat hos mig
och hur de slår an
och hur jag nynnar till

det där lite avhängda sneda

det passar så bra hos oss

du vet, jag låter

likadant.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-31 21:13



Bookmark and Share


  Lorenzolars
stilfull
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP