Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämmer jag dig



Skrämmer jag dig


byter ständigt skepnad
ändrar ständigt form

det jag var igår
är jag inte idag
och i morgon inte det jag är nu

tror du att du inte känner igen mig
om du vänder bort din blick

tror du att du att du förlorar mig
om du inte håller jämna steg


är dig själv du förlorar
om du låter rädslan vinna




Fri vers av lindhag
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-19 19:21



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Sanna, starka ord! I härlig berättarform. Tack!
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lindhag