Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont, jag skriker

Läsa, läser, läst
Post, brev, poster, inmärgad..
I hjärteblod, krossad

Vaknat, vaknar, inte mer, längre
Sova, sovit, drömmer
Bort, borta, långt

Känsla, känslor, falla
Inte på plats, längre, mer
inte stämma, stämmer inte
Längre, mer

Springa, springer..Väggen
Där så nära, långt borta
Falla, fallit, faller
Ned, gata, asfalt, hård yta

Slår, slog, hårt..skadad
Ont, onda, ångra, ångrar
Att dig göra illa förr
Nu göra..illa mig själv

Om natten, mörker, släckt
Ljus brinner ut, stearin, blodspill
Vin på bordet

Ser dig falla ifrån mig
Spricker itu, hjärtat krossat
Av mig själv
För dig en gång
I tiden

Längesedan
Varit där två
Vill tredje
Visa passion, dig.. tilldela allt

Det gör ont, jag skriker
Skriker högt
Ånger, ångrar
Förlåt..
Mig..
....Snälla....




Fri vers av Viktor Nordin
Läst 316 gånger
Publicerad 2012-01-13 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor Nordin
Viktor Nordin