Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antijantelagstext




Zlatan i Vintergatan [rimvers]

~¤~

Utan stjärnor skulle rymden vara svart
ingen stjärnklar natt

med Zaturnuz, Telluz, Plutoz och Zlatanz
färd däruppe i Vintergatan

där stjärnorna vandra
där de flesta härmar varandra

15 December 2011

LPWJ




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-14 05:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra tanke bakom orden om nån missat det.
2012-01-23

    Birgersdotter VIP
Fint skrivet..tur stjärnor finns
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP