Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hann aldrig ta farväl

Du symboliserar ömhet

en ömhet som inte kan liknas med någonting annat.

Genom den kan du tränga in genom mina garderobsdörrar, se mig uppifrån medan du läser kapitel nummer ett från början och lyssnar till mina sterila ursäkter

den sista sidan står tom ikväll.

Du försöker bläddra tillbaka till sida ett, men jag kan inte stanna, jag kan bara inte släppa taget om våran iscensatta glädjeakt vilken uppenbarar sig som en vilseledande perception likt ett improviserat skådespel framför mig.

Jag kan inte tro.

Jag kan bara se hur himmelen spelar stråkar medan vi sjunger oss till sömns

du utgör fortfarande en panorering på min näthinna

jag vill vara blind.

Tystnaden utgör ett sista kryptiskt kapitel mellan oss.

Vi vet inte längre vart vi har våran stadga.

Hur många meter har vi kvar?

Jag hann aldrig ta farväl




Fri vers av Anton the poet
Läst 542 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-20 18:09



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
fantastisk
2012-04-14

  anits VIP
Mycket känslosamt och berörande
din text väcker många tankar
2012-01-24

    Max Poisé
Behaglig och storsint i sitt språk utan att bli egensinnig. Du delar med dig av känslor som både känns och syns! Bravo!!
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet