Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar mitt liv



Tänk att få vakna varje morgon
med Inka intill mig och min make

Vi ser alltid det stora i det lilla
ser möjligheterna

Reser och upptäcker världen
finner alltid något nytt

Törnar och sorg
har jag gott igenom

Något jag har lärt mig att leva med
även om det naturligtvis är svårt

Varje morgon när jag vaknar ser jag
möjligheter för en nya bra dag.






Fri vers av Tosca
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-25 09:44



Bookmark and Share


    lory
hyllning till livet BRAVO!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca