Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar vid brasan





Sitter och tittar in i elden
värmen sprider sig


dricker lite av vinet
känner hur det berusar mig


tankarna för mig bort
bort till en öde strand


där vi tillbringade en sen natt
vi låg och tittade upp på stjärnhimlen


stjärtnorna var som små diamanter i skyn
vyn var oslagbar


vågorna sjöng för oss
det kändes som tiden stod still


ser att brasan börjar slockna
dax att lägga in lite mera ved





Fri vers av Tosca
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 15:59



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Så vackert :)
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca