Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldens Tårar

Brännande kyla biter huden

Tränger in till benens mitt

Skapar gångar som aldrig försvinner

 

Hjärtat vill sluta

Ge kroppen liv

Maten får ej behållas

 

Färgerna ändras

Inget blir rätt

 

Musklerna vill inte arbeta

Vill bara inte bära

Axlarna hänger djupt ner i knäna

Bördan tynger dem ner

 

Tårarna slutar ej att strömma

Tömmer kroppen på liv

Leran blir tyngre

Stegen blir kortare

 

Varje tår bränner huden

Tynger ner hjärtat

 

Min vän

Jag saknar dig!

Att världen är grym

Det sade du

 

Din röst ber åt mig

Ät, Skärp dig!

Du ska vara lycklig

Låt inte sorgen dränka dig

 

Din röst gav mig styrkan

Jag lever

Och jag ska leva för oss båda

 

 

 

 

Black Bird




Fri vers av Black Bird
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-29 17:40



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Snyggt skrivet applåd
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird