Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till pappa

Jag är tolv och står på en grön bana i salkhallen, det är fredag.

Pappa har jeansshorts på sig och rutig skjorta

Racket väger minst hundra kilo och pappa säger att jag ska hälsa på det

- hälsa på racket!

Sen säger han att jag är kass, att jag inte har något bollsinne, att jag inte försöker ens och sen blir jag förbannad och tänker mörda honom med bollen och då blir han skitglad och tjoar och tycker jag spelar

- nu spelar du, såhär ska det se ut!


De andra gubbarna har vita kläder och spelar med sina fruar

Jag vet att de kommer be pappa om en match när vi går ner i bollrummet

Pappa kommer att spöa skiten ur dem såklart

Det kan de ha jävla borgarbrackor säger pappa fast han är arkitekt och vi bor i ett fint radhus och har segelbåt.

Jävla borgarbrackor!




Fri vers av åkeojag
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-29 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag