Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning


Alla har sin egen sanning
vad den nu är för var och en

Vinner jag på din
tar jag den enkelt till min.

För dig kan den vara förödande
för mig en jättevinst.

Men i slutänden står vi där
ändå nakna
med skammen av
resultatet.




Fri vers av monica nilsson
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-02-02 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monica nilsson