Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blind

Hur kunde jag så länge vara så blind för din onska
Låta dig krama glädjen ur mitt liv
tills bara ekot av mig själv blev kvar.




Fri vers av monica nilsson
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-15 20:11



Bookmark and Share


  Celticgirl
nej, ibland undrar man så..
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

monica nilsson