Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vad jag hatar dig


Fan vad jag hatar dig,
för alla smärtsamma ord,
alla förnedrande slagen.

Fan vad jag hatar dig,
för alla lögner,
alla svek,
alla hycklande tårar.

Fan vad jag hatar dig,
för att du lever vidare,
glad bekymmersfri
utan ånger.

Fan vad jag hatar dig,
för att jag gråter i kudden,
och saknar den tid
då du såg mig.




Fri vers av monica nilsson
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-05 12:40



Bookmark and Share


    lory
starka känslor,berör
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

monica nilsson